ett-liv-med-canon

Alla inlägg under februari 2015

Av linn - 19 februari 2015 14:25

Även om jag mest köpte kläder i Göteborg blev det några böcker, och det är jag väldigt nöjd över.  

ANNONS
Av linn - 18 februari 2015 21:56

Kom precis hem från tre dagar av shopping i Göteborg, och är hel nöjd. Det är på grund av resan som bloggen har varit tom de senaste dagarna. Men nu när jag kom hem fick jag reda på att jag hade fått hem en bok, vilket bara gjorde mig ännu gladare. Boken som jag har fått är...

Jag fick också ett USB som jag glömde ta med på bilden, men som passade väldigt bra med boken. Är väldigt tacksam för både boken, korten, bokmärket och USB. Tack så jättemycket Opal.

ANNONS
Av linn - 14 februari 2015 19:12

På måndag bär det av till Göteborg och jag har gjort en lista på böcker jag vill köpa. Jag vet inte om jag tycker att den är för lång, fast jag tror inte att den någonsin kan bli för lång. Här är listan i alla fall:


1


2


3


4

  

5


6


7


8


9


Jag får se hur många av dem som får följa med mig hem. Förhoppningsvis kommer det blir några av dem.

Av linn - 13 februari 2015 14:43

Böcker lästa den här veckan:

    


Rangordningen blir såhär:


1. Sådär

 


2. Inte bra

 


Det känns inte bra att jag inte tyckte om någon av de böcker jag läste den här veckan. Men så är det ibland. Jag får hoppas att jag tycker bättre om de böcker jag läser nästa vecka och att jag läser flera.

Av linn - 12 februari 2015 21:29

Titel: Evig natt

Författare: Michelle Paver

Översättare: Birgitta Gahrton

Förlag: Semic

Sidor: 238

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Året är 1937 och 28-årige Jack lever ett hopplöst liv i London- han är fattig, ensam och har fått ge upp sina drömmar om att studera vidare. Men så får han sitt livs chans: Han blir erbjuden att vara med som radiotelegrafist på en arktisk expedition.

Jack känner sig malplacerad i gruppen av unga, privilegierade man som harft en uppväxt helt olik han egen, men hör finns också ett löfte om ett annat liv. De korsar Barents hav, ser midnattssolen och slår läger i en avlägsen, obebodd vik, mycket långt ifrån Londons smutsiga dimma.

Men arktiska sommaren är kort. Varningstecknen finns där från början- vem är den mystiske mannen som Jack skymtar på klipporna? Expeditionen är otursförföljd: En efter en tvingas dess medlemmar att de sig av, och till slut är det bara Jack kvar. Det betyder fyra månader, ensam i mörkret. Den eviga arktiska natten kan man inte fly ifrån, och snart fryser havet. Då kan Jack inte längre lämna lägret. Men Jack är inte helt ensam- någon vandrar i mörkret där ute...


Omdöme:

Den här sortens bok är nog inte min typ. Tyckte inte om den överhuvudtaget. Det är inte kul att skriva så men det är sant. Helst hade jag velat säga att jag älskade den här boken och att jag älskar såna här böcker men så är tyvärr inte fallet. Jag segade mig i genom den, tvingade mig att läsa ut den helt enkelt.


Det var inte så mycket som hände. Jag trodde att det skulle vara blodigt och skräckinjagande, men nej det tycket jag inte att det var. De gick mest runt i sitt läger och ibland blev de rädda för ”spöket”. Det fanns inget som gjorde att det kröp i skinnet av spänning eller skräck.


Andra omslag:

     

Av linn - 11 februari 2015 19:55

Titel: Cirkeln och pilen

Författare: Patrick Ness

Översättare: Ulf Gyllenhak

Förlag: B Wahlströms

Sidor: 443

Serie: Kaostrilogin #2

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Todd har på flykt undan den obarmhärtiga armen råkat bära den dödligt sårade Viola rakt i armarna på deras värsta fiende- borgmästare Prentiss.

De skils åt med våld och Todd tvingas delta i borgmästarens nya tyranniska regim. Men vad är det som pågår precis utanför stan? Och var är Viola? Lever hon ens? Vilka ligger bakom den mystiske pilen?

Och så en dag börjar bomberna brisera...


Omdöme:

Den här var inte alls lika bra som den första boken. Att få se ur Violas perspektiv också gjorde den bättre men inte så bra att den överträffade den första. Den här var lite segare. Jag tyckte inte om att Viola och Todd var så mycket åtskilda, och att både Viola och Todd gjorde som de blev tillsagda även om de lätt kunde göra det motsatta. Det kändes också som att hela boken handlade om krig och inget annat, vilket jag inte var så intressant.


Andra omslag:

 


Andra delar i serien:

1. Tystnaden i bruset  

Av linn - 10 februari 2015 16:26

11235712Glashuset- Swedish Glasshouses cover - morganville-vampires Photo


Jag söker efter dessa två böcker som inte längre går att köpa vad jag vet. Cinder letar jag efter i inbundet format och Glashuset i häftat. Om det är någon som har någon av dessa böcker och inte vill ha den längre är jag villig att köpa eller byta till mig den/dem. Kommentera eller maila mig så kan vi säkert komma överens om pris eller byte.

Av linn - 9 februari 2015 17:14

Madde på Maddes bokblogg har en tävling där man kan vinna ett ex av järnprovet. Och så fort jag såg det ville jag helt klart försöka vinna den eftersom jag tror att den är så bra. Jag har också hört från andra att de har gillat den vilket gör att jag bara vill läsa den ännu mer. Vill du också vara med i tävlingen klicka HÄR.

Translate

Presentation


En foto och bok blogg.Det finns inga redigerade bilder. Jag har bara skrivit mina initialer i ett av hörnen. Jag skriver recensioner på böcker och mycket mer.
Hoppas ni gillar mig blogg!

Min andra blogg:

Om du vill kontakta mig:

Skriv till:

ett-liv-med-canon@hotmail.com

 

Du kan också hitta mig på:

Wattpad: linn04 

Goodreads: Linn

Boktipset: Linn H

Vad vill du veta innan du läser en bok?

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du se mer i bloggen?
 Det är bra som det är
 Bilder
 Sidor ur boken Leva
 Recensioner på böcker
 Tips/ Rekommendationer
 Något nytt
 Recensioner på filmer
 Recensioner på serier

Just nu läser jag

Köp böcker här!

 

Goodreads

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Linn has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

         

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Serier jag läser:

Blue Bloods by Melissa de la Cruz Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor Gone by Michael Grant House of Night by P.C. Cast & Kristin Cast Inheritance by Christopher Paolini Legend by Marie Lu Lunar Chronicles by Marissa Meyer The Mediator by Meg Cabot The Mortal Instruments by Cassandra Clare Sookie Stackhouse by Charlaine Harris Uglies by Scott Westerfeld Wicked Lovely by Melissa Marr The Wolves of Mercy Falls by Maggie Stiefvater Parasol Protectorate by Gail Carriger Anna Dressed in Blood by Kendare Blake Pretty Little Liars by Sara Shepard Maze Runner by James Dashner Fifty Shades by E.L. James

Serier jag tänker läsa:

A Song of Ice and Fire by George R.R. Martin The Carrie Diaries by Candace Bushnell The Chronicles of Narnia by C.S. Lewis Curse Workers by Holly Black Dustlands by Moira Young Gossip Girl by Cecily von Ziegesar Heist Society by Ally Carter The Immortals by Alyson Noel Inkworld by Cornelia Funke The Kingkiller Chronicle by Patrick Rothfuss The Lord of the Rings by J.R.R. Tolkien Lords of the Underworld by Gena Showalter The Morganville Vampires by Rachel Caine Night Huntress by Jeaniene Frost Paper Gods by Amanda Sun Percy Jackson and the Olympians by Rick Riordan Shifters by Rachel Vincent The Sisterhood of the Traveling Pants by Ann Brashares The Raven Cycle by Maggie Stiefvater

Serier jag läst:

Delirium by Lauren Oliver Gemma Doyle by Libba Bray Hush, Hush by Becca Fitzpatrick If I Stay by Gayle Forman Iron Fey by Julie Kagawa Matched by Ally Condie Numbers by Rachel Ward Ruby Red Trilogy by Kerstin Gier Shatter Me by Tahereh Mafi Starcrossed by Josephine Angelini Twilight by Stephenie Meyer Vampire Academy by Richelle Mead Airhead by Meg Cabot His Dark Materials by Philip Pullman Study by Maria V. Snyder The Seven Kingdoms by Kristin Cashore Divergent by Veronica Roth Beautiful Creatures by Kami Garcia & Margaret Stohl Chaos Walking by Patrick Ness The Hunger Games by Suzanne Collins The Books of Beginning by John Stephens The Blood Journals by Tessa Gratton The Cahill Witch Chronicles by Jessica Spotswood Blood of Eden by Julie Kagawa Harry Potter by J.K. Rowling

Serier jag läser:

  ? = Har inte kommit ut ännu

 

Månskensvargen:

   

 

Skuggvarelser:

             

Chaty:

   Den sista har inte översatts till svenska ännu så där har jag satt de engelska omslaget.

  

En mördares anteckningar:

   De två sista har ännu inte översatts till svenska därför har jag satt dit de engelska omslagen.    

 

Bone season:

    Den andra har inte kommit ut på svenska ännu.

   

Dimmornas folk:

             

 

Jannike faltin:

 Sugar:

 

Den andra har ännu inte översatts till svenska.

 

The internet girls:

  De tre sista har ännu inte översatts till svenska.

   

Linux:

 

Jag är inte säker på hur många det kommer att bli i den serien.

   

Häxornas krig:

  De två sista i serien har inte översatts till svenska.

 

Ingo:

  Den sista har inte översatts till svenska.

  

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ett-liv-med-canon med Blogkeen
Följ ett-liv-med-canon med Bloglovin'

Skriv gärna i gästboken

länkar

besöksräknare

Senaste besökare

Besökare

Skaffade 2014-08-26 Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se