ett-liv-med-canon

Senaste inläggen

Av linn - 22 mars 2015 20:45

Serier jag ser på och rekommenderar:

 

Downton abby

Säsong: 6

Episod: 1

Väntar på säsong 6

 

Elementary

Säsong: 3

Episod: 1

Väntar på säsong 3

 

House

Säsong: 3

Episod: 21

 

Once upon a time

Säsong: 3

Episod: 16

 

Teen wolf

Säsong: 5

Episod: 1

Väntar på säsong 5

 

Tyrant

Säsong: 2

Episod: 1

Väntar på säsong 2

 

Portkod 1525

Säsong: 3

Episod: 1

Väntar på säsong 3

 

Orange is the new black

Säsong: 3

Episod: 1

Väntar på säsong 3

    

Dicte

Säsong: 3

Episod: 1

Väntar på säsong 3

American horror story

Säsong: 5

Episod: 1

Väntar på säsong 5

 

Revenge

Säsong: 4

Episod: 17

 

Arrow

Säsong: 3

Episod: 4

 

Bones

Säsong: 5

Episod: 22

 

Badhotellet

Säsong: 2

Episod: 3

    

Musketörerna

Säsong: 2

Episod: 6


Har du sett någon eller några av de här serierna? Vad tycker du i så fall om den eller dem?

ANNONS
Av linn - 21 mars 2015 15:15

Titel: Sista stridens bok

Författare: John Stephens

Översättare: Carla Wiberg

Förlag: Semic

Sidor: 377

Serie: Trolldomens tre skrifter #3

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Den sista av Trolldomens tre skrifter saknas fortfarande. Utan den är världen förlorad. Kriget kommer, och de ställs alla inför de svåraste utmaningarna i sina liv. Storasystern Kate möter återigen sin kärlek från det förflutna- men i en helt ny skepnad.


Omdöme:

Jag var först rädd för att jag inte skulle tycka om den för att jag hade glömt så mycket från de andra två böckerna i serien, vilket visade sig inte gjorde något. Den var riktigt bra i början och jag trodde att den skulle bli en riktig bra avslutning på serien. Jag blev besviken. Slutet som oftast brukar vara bättre än början var inte alls så bra. Men trotts att slutet inte var så bra äskar jag hur bok är skriven, hur alla böckerna i den här serien är skrivna. Orden som används för att beskriva saker och personer passar perfekt med handlingen.


Förresten är det bara jag som stör mig på att den heter sista stridens bok? Jag tycker att den borde heta någon som matchar de andra två böckerna, smaragdernas bok och rubinernas bok.


Andra omslag:

       

ANNONS
Av linn - 20 mars 2015 15:00

Läst den här veckan:

   

Rangordningen:


1. Såå bra

 


2. Såå bra men på ett helt annat sätt än första

 


Av linn - 19 mars 2015 17:00

     

Av linn - 18 mars 2015 18:30

Titel: Sanningens ögonblick

Författare: Kristin Hannah

Översättare: Micka Andersson

Förlag: Bonnier pocket

Sidor: 383

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

De tre systrarna Grey kommer alltid att stå varandra nära. Åtminstone är det så de känner efter att i tidiga tonåren ha mist sin mor. De växer upp med sin stränge, otillåtande far på en hästgård i nordvästra USA. För Henry Grey är det viktigt vad omgivningen tycker om familjen. Till och med viktigare än hur hans egna barn har det. På så vis blir flickorna allt mer hänvisade till varandra, som

stöd vid motgångar och som hejaklack vid framgångar.

Winona, den äldsta systern, blir så småningom ansedd advokat. Ändå duger hon aldrig riktigt i faderns ögon.

Aurora, den mellersta, är den som alltid får medla vid konflikter – själv lever hon i ett djupt olyckligt äktenskap. Den yngsta, Vivi Ann, är älsklingsdottern som tar hand om gården och beundras av alla.

När passionen blossar upp prövas systrarnas vänskap för första gången på allvar. Frågan är om de kommer att kunna hålla löftet de en gång gav varandra: om att ingenting någonsin ska få komma emellan dem.Omdöme:

Det här är nog den bästa boken jag har läst som inte har något övernaturligt i sig. Jag tycker om hur man hela tiden ändrar tycke om personerna. Ena sekunden är man på den ena systern lag och sedan ändrar man sig och går över till någon annans lag. Jag tycker om den så mycket att jag inte vet hur jag ska skriva ner det. Det går helt enkelt inte att förklara så jag säger bara: ”Om du tycker om den här typen av böcker läst den, du kommer inte att ångra dig.”


Andra omslag:

   

Av linn - 17 mars 2015 16:30

           

Av linn - 16 mars 2015 19:15

Titel: Erebos

Författare: Ursula Poznanski

Översättare: Christine Bredenkamp

Förlag: Opal

Sidor: 423

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Nick är fast i Erebos, ett dataspel, som sprids på hans skola. Reglerna är väldigt tydliga: Var och en har endast en chans att spela Erebos. Man måste vara ensam när man spelar och får inte tala med någon om spelet. Den som bryter mot reglerna eller inte utför sina uppdrag åker ut och kan inte starta spelet igen. Något som är riktigt konstigt: Erebos ger uppdrag som inte ska utföras i den virtuella världen utan i verkligheten. Fiktion och verklighet flyter ihop på ett förbryllande sätt. Och sedan får Nick ett riktigt obehagligt uppdrag av spelet...


Omdöme:

Jag gillade den verkligen, men det som fick mig att fortsätta läsa var inte för att det var jättespännande eller något liknade. Nej, det var för att jag skulle bli lika handfallen och beroende av spelet som Nick blir. Jag skulle också ha tagit emot spelet hur lustigt och kusligt det än var. Jag skulle ha följt reglerna till punkt och pricka och inte sagt något till någon. Det var det som fick det att kännas så kusligt spännande att fortsätta läsa.


Jag rekommenderar verkligen den här till alla, inte bara till de som brukar spela utan till alla. Jag är själv inte någon som spela spel men det här spelet hade jag helt klart velat spela, eller i alla fall bara provspela och sedan hoppa ur när det läskiga börjar.


Andra omslag:

     

Av linn - 15 mars 2015 22:15

Det har det verkligen varit. Jag har läst få böcker och därför inte haft några recensioner att lägga upp. Dåligt med bilder har det också varit sedan vintern började. Jag hoppas att nu när det börjar bli vår att jag blir lite mer peppad på att ta kort.


Förhoppningsvis kommer uppdateringen börja som vanligt igen, nu när jag har läst ut två böcker och skrivit recensionerna. Plus att jag också har tagit några bilder som kanske kommer upp senare.

 

Bara för att jag älskar piano!


Translate

Presentation


En foto och bok blogg.Det finns inga redigerade bilder. Jag har bara skrivit mina initialer i ett av hörnen. Jag skriver recensioner på böcker och mycket mer.
Hoppas ni gillar mig blogg!

Min andra blogg:

Om du vill kontakta mig:

Skriv till:

ett-liv-med-canon@hotmail.com

 

Du kan också hitta mig på:

Wattpad: linn04 

Goodreads: Linn

Boktipset: Linn H

Vad vill du veta innan du läser en bok?

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du se mer i bloggen?
 Det är bra som det är
 Bilder
 Sidor ur boken Leva
 Recensioner på böcker
 Tips/ Rekommendationer
 Något nytt
 Recensioner på filmer
 Recensioner på serier

Just nu läser jag

Köp böcker här!

 

Goodreads

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Linn has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

         

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Serier jag läser:

Blue Bloods by Melissa de la Cruz Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor Gone by Michael Grant House of Night by P.C. Cast & Kristin Cast Inheritance by Christopher Paolini Legend by Marie Lu Lunar Chronicles by Marissa Meyer The Mediator by Meg Cabot The Mortal Instruments by Cassandra Clare Sookie Stackhouse by Charlaine Harris Uglies by Scott Westerfeld Wicked Lovely by Melissa Marr The Wolves of Mercy Falls by Maggie Stiefvater Parasol Protectorate by Gail Carriger Anna Dressed in Blood by Kendare Blake Pretty Little Liars by Sara Shepard Maze Runner by James Dashner Fifty Shades by E.L. James

Serier jag tänker läsa:

A Song of Ice and Fire by George R.R. Martin The Carrie Diaries by Candace Bushnell The Chronicles of Narnia by C.S. Lewis Curse Workers by Holly Black Dustlands by Moira Young Gossip Girl by Cecily von Ziegesar Heist Society by Ally Carter The Immortals by Alyson Noel Inkworld by Cornelia Funke The Kingkiller Chronicle by Patrick Rothfuss The Lord of the Rings by J.R.R. Tolkien Lords of the Underworld by Gena Showalter The Morganville Vampires by Rachel Caine Night Huntress by Jeaniene Frost Paper Gods by Amanda Sun Percy Jackson and the Olympians by Rick Riordan Shifters by Rachel Vincent The Sisterhood of the Traveling Pants by Ann Brashares The Raven Cycle by Maggie Stiefvater

Serier jag läst:

Delirium by Lauren Oliver Gemma Doyle by Libba Bray Hush, Hush by Becca Fitzpatrick If I Stay by Gayle Forman Iron Fey by Julie Kagawa Matched by Ally Condie Numbers by Rachel Ward Ruby Red Trilogy by Kerstin Gier Shatter Me by Tahereh Mafi Starcrossed by Josephine Angelini Twilight by Stephenie Meyer Vampire Academy by Richelle Mead Airhead by Meg Cabot His Dark Materials by Philip Pullman Study by Maria V. Snyder The Seven Kingdoms by Kristin Cashore Divergent by Veronica Roth Beautiful Creatures by Kami Garcia & Margaret Stohl Chaos Walking by Patrick Ness The Hunger Games by Suzanne Collins The Books of Beginning by John Stephens The Blood Journals by Tessa Gratton The Cahill Witch Chronicles by Jessica Spotswood Blood of Eden by Julie Kagawa Harry Potter by J.K. Rowling

Serier jag läser:

  ? = Har inte kommit ut ännu

 

Månskensvargen:

   

 

Skuggvarelser:

             

Chaty:

   Den sista har inte översatts till svenska ännu så där har jag satt de engelska omslaget.

  

En mördares anteckningar:

   De två sista har ännu inte översatts till svenska därför har jag satt dit de engelska omslagen.    

 

Bone season:

    Den andra har inte kommit ut på svenska ännu.

   

Dimmornas folk:

             

 

Jannike faltin:

 Sugar:

 

Den andra har ännu inte översatts till svenska.

 

The internet girls:

  De tre sista har ännu inte översatts till svenska.

   

Linux:

 

Jag är inte säker på hur många det kommer att bli i den serien.

   

Häxornas krig:

  De två sista i serien har inte översatts till svenska.

 

Ingo:

  Den sista har inte översatts till svenska.

  

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ett-liv-med-canon med Blogkeen
Följ ett-liv-med-canon med Bloglovin'

Skriv gärna i gästboken

länkar

besöksräknare

Senaste besökare

Besökare

Skaffade 2014-08-26 Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se