ett-liv-med-canon

Senaste inläggen

Av linn - 4 september 2015 23:00

Eller i alla fall försöka. Jag har funderat lite och bestämde mig tillslut för att sätta upp ett mål till mig själv varje månad. Ett mål där jag bestämmer vilka böcker jag SKA hinna läsa den månaden, och jag skriver SKA för om jag skriver försöka så kommer jag inte känna den pressen att jag MÅSTE läsa böcker, vilket antagligen kommer att leda till att jag faktiskt inte kommer att läsa dem. Därför skriver jag att jag SKA läsa dem istället för att jag ska försöka att läsa dem.

(Förlåt om det där blev smått förvirrande och upprepande)

 Och nu över till vilka böcker jag ska läsa den här månaden. Jag tror jag ska sätta upp ett mål på sju böcker eftersom det verkar vara det antalet böcker jag för den mesta hinner att läsa på en månad. Så de sju böcker jag ska hinna med den här månaden är:

Först och främst ska jag läsa de två jag håller på med just nu Den gula väskan och Munins skärvor. Fast jag läste ut Den gula väskan idag så den är redan avklarad.  Hoppas att Munins skärvor snart också kommer att bli utläst.
Sedan ska jag läsa dessa fem, men vet inte riktigt i vilken ordning. Får se hur det blir.

              

Och ja, jag har inte läst Harry Potter någon gång. Mobba mig inte är du snäll. Man får vara glad över att jag äntligen ska göra det.


Kommer i slutet av månaden eller i början på nästa skriva och berätta hur bra eller dåligt det gick.

Av linn - 3 september 2015 18:45

En ny bok har hittat hem till mig! En som verkar minst sagt spännande men också sorglig.

Handling:

Alice och Jonathan får sonen Liam men för Alice uteblir lyckokänslan för sitt barn, något är helt enkelt fel. När de till slut får veta att Liam är allvarligt sjuk trasas familjen sönder. Alice tror på sin egen förmåga att hjälpa sin son, medan Jonathan litar på sjukvården och vill göra rätt. Till slut har de ingenting gemensamt förutom Liam och kampen för att rädda honom får dem att förlora fotfästet. Ingenting är vad det har varit och ingenting kan någonsin bli detsamma.

Av linn - 2 september 2015 20:30

Läst: 7st

               


Den bästa:

 


Den sorgligaste:

  


Den sämsta:

 


Vad har du gjort den här månaden? Berätta vad som helst. Känner att jag behöver höra något om någon annan, så snälla berätta något för mig!

Av linn - 1 september 2015 17:30

Hittade den här tävlingen på Midnatts ord där man kan vinna detta paket:

Om du också vill vara med och tävla klicka HÄR

Av linn - 31 augusti 2015 18:45

Titel: En dag

Författare: David Nicholls

Översättare: Pia Printz

Förlag: Pocketförlaget

Sidor: 713

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

15 juli 1988. Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen på universitetet. Dagen efter måste de gå skilda vägar.

Men var kommer de vara den 15 juli året därpå? Och alla år som följer?


Omdöme:

Jag måste erkänna att jag inte har så mycket bra att säga om den här trotts att den faktiskt inte var dålig. Så det är väl bäst att jag börjar med det.
Den var lite förvirrande och seg och det hände inte så mycket. Det gjorde att jag hoppade över sidor då och då. Plus att den liknade Där regnbågen slutar fast den hade varit bättre. Men kanske var det just därför som jag inte tyckte om den så mycket. Den var för lik den andra. Men den blev lite bättre i slutet, eller kanske lite mer spännande om man nu kan kalla sorgligt spännande. För sorglig var den de sista 30 sidorna.


Andra omslag:

 

Av linn - 30 augusti 2015 20:15

Hade tänkt att jag skulle börja lägga upp ett inlägg varje helg om böcker som kommer komma ut under veckan efter och som jag tycker låter intressanta. Jag vet inte om jag kommer att kunna hålla upp det här varje vecka men jag ska försöka. Så nästa vecka kommer dessa böcker ut:


Kommer ut den 1 sep:

   


Kommer ut den 2 sep:

   


Kommer ut den 5 sep:

 


Har du tips på flera böcker som kommer ut nästa vecka och som du tycker låter intressanta? Berätta gärna vilka.

Av linn - 29 augusti 2015 16:06

Förlåt för att jag har varit dålig på att lägga upp inlägg, men det har varit mycket att ta itu med de här två senaste veckorna. I alla fall så ska jag försöka att komma tillbaka nu och jag börja med att berätta att jag har fått hem två nya böcker.

 

Munins skärvor av Oskar Källner och Stormvinge av Oskar Källner är alltså de två böckerna. Och jag måste säga att jag är mer än pepp på att läsa dem. Jag kan slå vad om att de kommer att vara utläsa om bara några dagar.

Av linn - 17 augusti 2015 20:00

Titel: Freja

Författare: Johanne Hildebrandt

Förlag: Forum

Sidor: 381

Serie: Sagan om Valhalla #1

Köp den här: Adlibris, Bokus


Handling:

Kriget närmar sig Vanaheim. Gårdar bränns och plundras av asar som trängt in i landet österifrån. Prästinnan Freja reser till fienden i ett sista försök att mäkla fred. Men mötet med hövdingasonen Tor förändrar allt. För en mer förbjuden kärlek har aldrig funnits.


Omdöme:

Jag har haft Freja i bokhyllan i flera år och jag skäms lite för det eftersom jag fick låna den från en i min släkt. Det förvånar mig att hon inte har bett att få tillbaka den och resten av serien igen, men nu är jag glad att hon inte gjorde det. Så bra som den var hade jag inte förväntat mig. Den var intressant och spännande. Speciellt eftersom det handlar om gudarna innan de blev gudar, även om det bara är påhittat och baserat på myter är det kul att få reda på varför och hur de blev gudar.


Andra omslag:

     


Andra delar i serien:

2. Idun

Translate

Presentation


En foto och bok blogg.Det finns inga redigerade bilder. Jag har bara skrivit mina initialer i ett av hörnen. Jag skriver recensioner på böcker och mycket mer.
Hoppas ni gillar mig blogg!

Min andra blogg:

Om du vill kontakta mig:

Skriv till:

ett-liv-med-canon@hotmail.com

 

Du kan också hitta mig på:

Wattpad: linn04 

Goodreads: Linn

Boktipset: Linn H

Vad vill du veta innan du läser en bok?

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du se mer i bloggen?
 Det är bra som det är
 Bilder
 Sidor ur boken Leva
 Recensioner på böcker
 Tips/ Rekommendationer
 Något nytt
 Recensioner på filmer
 Recensioner på serier

Just nu läser jag

Köp böcker här!

 

Goodreads

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Linn has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

         

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Serier jag läser:

Blue Bloods by Melissa de la Cruz Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor Gone by Michael Grant House of Night by P.C. Cast & Kristin Cast Inheritance by Christopher Paolini Legend by Marie Lu Lunar Chronicles by Marissa Meyer The Mediator by Meg Cabot The Mortal Instruments by Cassandra Clare Sookie Stackhouse by Charlaine Harris Uglies by Scott Westerfeld Wicked Lovely by Melissa Marr The Wolves of Mercy Falls by Maggie Stiefvater Parasol Protectorate by Gail Carriger Anna Dressed in Blood by Kendare Blake Pretty Little Liars by Sara Shepard Maze Runner by James Dashner Fifty Shades by E.L. James

Serier jag tänker läsa:

A Song of Ice and Fire by George R.R. Martin The Carrie Diaries by Candace Bushnell The Chronicles of Narnia by C.S. Lewis Curse Workers by Holly Black Dustlands by Moira Young Gossip Girl by Cecily von Ziegesar Heist Society by Ally Carter The Immortals by Alyson Noel Inkworld by Cornelia Funke The Kingkiller Chronicle by Patrick Rothfuss The Lord of the Rings by J.R.R. Tolkien Lords of the Underworld by Gena Showalter The Morganville Vampires by Rachel Caine Night Huntress by Jeaniene Frost Paper Gods by Amanda Sun Percy Jackson and the Olympians by Rick Riordan Shifters by Rachel Vincent The Sisterhood of the Traveling Pants by Ann Brashares The Raven Cycle by Maggie Stiefvater

Serier jag läst:

Delirium by Lauren Oliver Gemma Doyle by Libba Bray Hush, Hush by Becca Fitzpatrick If I Stay by Gayle Forman Iron Fey by Julie Kagawa Matched by Ally Condie Numbers by Rachel Ward Ruby Red Trilogy by Kerstin Gier Shatter Me by Tahereh Mafi Starcrossed by Josephine Angelini Twilight by Stephenie Meyer Vampire Academy by Richelle Mead Airhead by Meg Cabot His Dark Materials by Philip Pullman Study by Maria V. Snyder The Seven Kingdoms by Kristin Cashore Divergent by Veronica Roth Beautiful Creatures by Kami Garcia & Margaret Stohl Chaos Walking by Patrick Ness The Hunger Games by Suzanne Collins The Books of Beginning by John Stephens The Blood Journals by Tessa Gratton The Cahill Witch Chronicles by Jessica Spotswood Blood of Eden by Julie Kagawa Harry Potter by J.K. Rowling

Serier jag läser:

  ? = Har inte kommit ut ännu

 

Månskensvargen:

   

 

Skuggvarelser:

             

Chaty:

   Den sista har inte översatts till svenska ännu så där har jag satt de engelska omslaget.

  

En mördares anteckningar:

   De två sista har ännu inte översatts till svenska därför har jag satt dit de engelska omslagen.    

 

Bone season:

    Den andra har inte kommit ut på svenska ännu.

   

Dimmornas folk:

             

 

Jannike faltin:

 Sugar:

 

Den andra har ännu inte översatts till svenska.

 

The internet girls:

  De tre sista har ännu inte översatts till svenska.

   

Linux:

 

Jag är inte säker på hur många det kommer att bli i den serien.

   

Häxornas krig:

  De två sista i serien har inte översatts till svenska.

 

Ingo:

  Den sista har inte översatts till svenska.

  

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna i gästboken

länkar

besöksräknare

Senaste besökare

Besökare

Skaffade 2014-08-26 Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se