ett-liv-med-canon

Inlägg publicerade under kategorin Recensioner

Av linn - 1 oktober 2014 16:54

Titel: En dyrbar gåva

Författare: Danielle Steel

Översättare: Britt- Marie Thieme

Förlag: B Wahlströms

Sidor: 221



Handling:

Jack och Amanda träffas och blir kära. Problemet är att Amandas man har precis gått bort och hon är bergsäker på att hon inte vill ha någon annan är han.


Omdöme:

Även att jag brukar gilla såna här böcker gick inte den här hem. Det var något med den som störde mig. Problemet är att jag inte kan säga vad det är. Kanske vad det något med själva handlingen. Men vad det än var så gillade jag faktiskt slutet. Det var nog det som lyfte det hela.


Kommentera och berätta vad du tycker om En dyrbar gåva.


Andra omslag:

   

Vilket är din favorit?

ANNONS
Av linn - 26 september 2014 18:46

Titel: De sömnlösa

Författare: Sanna Juhlin

Förlag: Mörkersdottir

Sidor: 257

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Smilla flyr från den personen hon trodde älskade henne. Hon flyr till byn där hon växte upp och som hon inte har besökt på åratal.



 Omdöme:

Det var länge sedan jag läste en så bra bok. Den grep tag i mig efter bara första sidan och jag kunde inte lägga ifrån mig den. Till min besvikelse var den inte så lång. Men det hade inte gjort något om den hade ingått i en serie, vilken det inte verkar göra. Eller jag har inte hittat något om det i alla fall. Kommentera gärna om du vet något om det.


Kommentera och berätta vad du tycker om De sömnlösa.


Andra omslag:

 

Vilket tycker du bäst om?

ANNONS
Av linn - 24 september 2014 21:06

Titel: Eleanor & Park

Författare: Rainbow Rowell

Översättare: Carla Wiberg

Förlag: Berghs Recex

Sidor: 329

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Eleanor och Park är helt olika men ändå blir de kära.



Omdöme:

Jag har läst ett par recensioner på den här boken och alla säger att den var riktigt bra. Det håller jag fullständigt med om. Men det blev lite för upprepande med allt det där att de knappt fick röra vid varandra. Det blev tjatigt efter ett tag. Men jag gillar hur Rainbow beskriver saker. Det är inte för mycket beskrivningar och inte för lite. Så jag skulle gärna vilja läsa en annan bok av henne om den kom ut på svenska.


Kommentera och berätta vad du tyckte om Eleanor & Park.


Andra omslag:

         

Vilket tycker du bäst om?

Av linn - 19 september 2014 13:45

Titel: Jagad

Författare: Meg Cabot

Översättare: Maria Holst

Förlag: Raben & Sjögren

Sidor: 271

Serie: Airhead #3

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

Em är jagad av Robert Stark och han är inte rädd för att använda sig av mord. Och den enda som kan hjälpa henne är Christopher.


Omdöme:

Jag är glad över att jag läste mig igenom de två första för den här var verkligen fenomenal. Den var helt och hållet värd att läsa. En helt fantastisk avslutning på serien. Den påminde mig om varför jag har älskat alla böcker som jag läst av Meg. Även om de två första var lite långtråkiga ibland så kommer jag inte sluta leta efter Megs böcker om de kommer ut på svenska.


Kommentera och berätta vad du tycker om Jagad.


Andra omslag:

   

Vilket tycker du bäst om?


Andra delar i serien:

1. Airhead

2. Att vara Nikki

Av linn - 17 september 2014 21:46

Titel: Att vara Nikki

Författare: Meg Cabot

Översättare: Maria Holst

Förlag: Raben & Sjögren

Sidor: 295

Serie: Airhead #2

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon


Handling:

När Nikkis bror dyker upp utanför hennes vindsvåning börjar en hemsk sanning gå upp för Em.


Omdöme:

Jag måste säga att jag tycker att det här är en intressant samling böcker. Både den första och den här var inte så bra i början, men i slutet blev de riktigt bra. Då bara älskar jag dem. Åh, vad jag älskade slutet på den här. Om det ändå hade varit så genom hela boken. Jag var tvungen att slänga mig över nästa för att få reda på vad som skulle hända. Den första boken hade också den effekten på mig.


Kommentera och berätta vad du tycker om Att vara Nikki.


Andra omslag:

   

Vilken tycker du bäst om?


Andra delar i serien:

1. Airhead

3. Jagad

Av linn - 12 september 2014 10:15

Titel: Lex bok

Författare: Sara Kadefors

Förlag: Lilla pirat förlaget

Sidor: 327

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon



Handling:

Skrivit av handlingen från adlibris

Lex går sista året i gymnasiet och är så less. Less på alla prestationskrav och hetsen om entreprenörstänk, som ställs på henne och andra unga i dag. I protest skapar hon alter egot Maya som via sin blogg revolterar mot allt vad framgångssagor heter. Men vad händer när bloggen plötsligt visar sig vara just en riktig framgång?


Omdöme:

Det tog mig mer än halva boken att komma in i historien. Det är när hon skapar bloggen det börjar hända saker. Då kände jag för första gången sedan jag började läsa boken suget efter att läsa mer. Jag skulle tro att det berodde på att jag inte riktigt kunde sätta mig in i Lex situationer.


Kommentera och berätta vad du tycker om Lex bok.

Av linn - 10 september 2014 20:25

Titel: Från en annan planet

Författare: Tamara Bach

Översättare: Solveig Rasmussen

Förlag: Berghs Recex

Sidor: 168

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon



Handling:

Miriam tycker att allt är tråkigt, skolan, staden, allt. Men när Laura börjar i hennes klass förändas allt.



Omdöme:

Ja, man förstår verkligen att Miriam tycker allt är tråkigt. Men i baksidestexten och den beskrivningen jag skrev står det att allt ska förändras när hon träffar Laura. Jag tyckte inte att det blev så. Miriam verkade fortfarande vara deppig. Borde hon inte sprudla av glädje, jag menar den första kärleken ska väl inte vara så dyster. Och vad var det för slut? Ni som också har läst den här boken vad tyckte ni om slutet? Var det ett lyckligt slut? Ett bra slut?


Kommentera och berätta vad du tycker om Från en annan planet.


Andra omslag:

 

Vilket tycker du bäst om?

Av linn - 5 september 2014 11:00

Titel: Vad är så skört att det bryst om du säger dess namn?

Författare: Björn Sortland

Översättare: Gunnar Ardelius

Förlag: X publishing

Sidor: 120

Köp den här: Adlibris, Bokus, Cdon



Handling:

När Markus blir förälskad i Ingrid vet de båda att det inte kommer att hålla länge. Ingrid är nämligen sjuk och döende.



Omdöme:

Så fort jag tar till mig en bok som handlar om någon som är sjuk brukar det sluta i tårar. Men det kom inga tårar när jag läste den här. Jag hann inte lära känna någon av dem innan boken var slut. Det fanns inget djup i berättelsen utan allt blev bara beskrivet på ytan.


Kommentera och berätta vad du tycker om Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn?


Andra omslag:

   

Vilket tycker du bäst om? 

Translate

Presentation


En foto och bok blogg.Det finns inga redigerade bilder. Jag har bara skrivit mina initialer i ett av hörnen. Jag skriver recensioner på böcker och mycket mer.
Hoppas ni gillar mig blogg!

Min andra blogg:

Om du vill kontakta mig:

Skriv till:

ett-liv-med-canon@hotmail.com

 

Du kan också hitta mig på:

Wattpad: linn04 

Goodreads: Linn

Boktipset: Linn H

Vad vill du veta innan du läser en bok?

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du se mer i bloggen?
 Det är bra som det är
 Bilder
 Sidor ur boken Leva
 Recensioner på böcker
 Tips/ Rekommendationer
 Något nytt
 Recensioner på filmer
 Recensioner på serier

Just nu läser jag

Köp böcker här!

 

Goodreads

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Linn has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

         

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Serier jag läser:

Blue Bloods by Melissa de la Cruz Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor Gone by Michael Grant House of Night by P.C. Cast & Kristin Cast Inheritance by Christopher Paolini Legend by Marie Lu Lunar Chronicles by Marissa Meyer The Mediator by Meg Cabot The Mortal Instruments by Cassandra Clare Sookie Stackhouse by Charlaine Harris Uglies by Scott Westerfeld Wicked Lovely by Melissa Marr The Wolves of Mercy Falls by Maggie Stiefvater Parasol Protectorate by Gail Carriger Anna Dressed in Blood by Kendare Blake Pretty Little Liars by Sara Shepard Maze Runner by James Dashner Fifty Shades by E.L. James

Serier jag tänker läsa:

A Song of Ice and Fire by George R.R. Martin The Carrie Diaries by Candace Bushnell The Chronicles of Narnia by C.S. Lewis Curse Workers by Holly Black Dustlands by Moira Young Gossip Girl by Cecily von Ziegesar Heist Society by Ally Carter The Immortals by Alyson Noel Inkworld by Cornelia Funke The Kingkiller Chronicle by Patrick Rothfuss The Lord of the Rings by J.R.R. Tolkien Lords of the Underworld by Gena Showalter The Morganville Vampires by Rachel Caine Night Huntress by Jeaniene Frost Paper Gods by Amanda Sun Percy Jackson and the Olympians by Rick Riordan Shifters by Rachel Vincent The Sisterhood of the Traveling Pants by Ann Brashares The Raven Cycle by Maggie Stiefvater

Serier jag läst:

Delirium by Lauren Oliver Gemma Doyle by Libba Bray Hush, Hush by Becca Fitzpatrick If I Stay by Gayle Forman Iron Fey by Julie Kagawa Matched by Ally Condie Numbers by Rachel Ward Ruby Red Trilogy by Kerstin Gier Shatter Me by Tahereh Mafi Starcrossed by Josephine Angelini Twilight by Stephenie Meyer Vampire Academy by Richelle Mead Airhead by Meg Cabot His Dark Materials by Philip Pullman Study by Maria V. Snyder The Seven Kingdoms by Kristin Cashore Divergent by Veronica Roth Beautiful Creatures by Kami Garcia & Margaret Stohl Chaos Walking by Patrick Ness The Hunger Games by Suzanne Collins The Books of Beginning by John Stephens The Blood Journals by Tessa Gratton The Cahill Witch Chronicles by Jessica Spotswood Blood of Eden by Julie Kagawa Harry Potter by J.K. Rowling

Serier jag läser:

  ? = Har inte kommit ut ännu

 

Månskensvargen:

   

 

Skuggvarelser:

             

Chaty:

   Den sista har inte översatts till svenska ännu så där har jag satt de engelska omslaget.

  

En mördares anteckningar:

   De två sista har ännu inte översatts till svenska därför har jag satt dit de engelska omslagen.    

 

Bone season:

    Den andra har inte kommit ut på svenska ännu.

   

Dimmornas folk:

             

 

Jannike faltin:

 Sugar:

 

Den andra har ännu inte översatts till svenska.

 

The internet girls:

  De tre sista har ännu inte översatts till svenska.

   

Linux:

 

Jag är inte säker på hur många det kommer att bli i den serien.

   

Häxornas krig:

  De två sista i serien har inte översatts till svenska.

 

Ingo:

  Den sista har inte översatts till svenska.

  

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ett-liv-med-canon med Blogkeen
Följ ett-liv-med-canon med Bloglovin'

Skriv gärna i gästboken

länkar

besöksräknare

Senaste besökare

Besökare

Skaffade 2014-08-26 Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se